snacks
1. OLIVE
49 kr(Oliver)
2. ITALIAN CHIPS
55 kr(Italienska chips)
3. OLIVE FRITTE
79 kr(Mix av friterade oliver med nötkött och grönsaker från Marche)
4. MOZZARELLE FRITTE
79 KR(Mix av friterad mozzarella)
Förrätter
1. POLPETTE FRITTE
119 KR(Friterade köttbullar av nötkött, serveras med en krämig parmesansås och toppade med friterad basilika)
2. BURRATA SPECIALE
129 kr(Färsk burrata serverad med tryffelkräm, friterade aubergine och Fallos jungfruolivolja)
3. BRUSCHETTA
99 KR(Grillat italienskt focacciabröd täckt av kockens överraskning)
4. SCAMPI E HUMMUS
139 KR(Stekt scampi som serveras med en krämig hummus på basilika toppat med sesam)
5. VITELLO TONNATO
139 KR(Rostbiff av kalv, täckt med en len och smakrik tonfisksås – en klassisk italiensk delikatess)
6. TAGLIERE DI SALUMI E FORMAGGI
219 KR(Ett urval av charkuterier och ost från Marche med oliver)
Pasta
1. RAVIOLO ZUCCA, BURRATA E MANDORLA
219 kr(Ravioli med en fyllning av Parmigiano Reggiano och pumpakräm med mandlar, krispig guanciale och burratavellutata)
2. CARBONARA
189 kr(En klassisk italiensk pasta med krispig guanciale, äggula och en blandning av parmesan och pecorino romano)
3. SCAMPI E ZUCCHINE
229 kr(Zucchinakräm med timjan, scampi och krispigt limedoftande bröd)
4. PASTA SPECIALE
199 KR(Vår kocks hemliga pastarätt – fråga gärna om dagens speciella skapelse!)
5. RISOTTO AL TARTUFO
239 KR(En fyllig risotto med tryffelkräm, salsiccia och burratakräm. En mustig rätt för alla tryffelälskare)
Varmrätter
1. SFORMATO DI CECI
239 KR(Saftig kikärtsbiff tillagade grönsaker och rostad färskpotatis)
2. BACCALA’ ALLA MEDITERRANEA
279 kr(Saltad torskfilé serverad med oliver, kapris och färska körsbärstomater, i en aromatisk medelhavssås tillagade grönsaker och rostad färskpotatis)
3. COTOLETTA MARCHIGIANA
259 kr(Skivad biff med parmesankräm, serveras med tillagade grönsaker och rostad färskpotatis)
4. TAGLIATA DI MANZO ALL’AMARONE
329 KR(Skivad svensk entrecôte med en fyllig och smakrik sås gjord på Amaronevin, tillagade grönsaker och rostad färskpotatis)
5. TAGLIATA DI MANZO PICCANTE
299 KR(Skivad svensk entrecôte med en rik och kryddig 'nduja-sås, tillagade grönsaker och rostad färskpotatis)
6. TAGLIATA DI MANZO AL PARMIGIANO
309 KR(Skivad svensk entrecôte med en len parmesancrème, tillagade grönsaker och rostad färskpotatis)
7. TAGLIATA DI MANZO AL TARTUFO
319 KR(Skivad svensk entrecôte med en utsökt tryffelkräm, tillagade grönsaker och rostad färskpotatis)
ITALIENSK HAMBURGARE
1. VEGETARIANO
189 kr(Vegetarisk hamburgare gjord på en saftig kikärtsbiff med säsongens grönsaker valda av vår chefskock. Toppad med smält mozzarella, tomater, ruccola och basilika. Smaksatt med Fallos jungfruolivolja, serveras i ett hemlagat bröd, tillagade pommes frites och Fallos dippsås)
2. PICCANTINO
199 kr(Hamburgare av nötkött 180 gr med smält mozzarella, grillade zucchinis, sallad och ‘ndujasås, smaksatt med Fallos jungfruolivolja, serveras i ett hemlagat bröd, tillagade pommes frites och Fallos dippsås)
3. GRAN SELEZIONE
219 kr(Hamburgare av nötkött 180 gr med smält mozzarella, tomater, ruccola, svamp och tryffelkräm, smaksatt med Fallos jungfruolivolja och balsamvinäger, serveras i ett hemlagat bröd, tillagade pommes frites och Fallos dippsås)
4. AMERICANO
209 KR(Hamburgare av nötkött 180 gr med smält mozzarella, karamelliserad lök, sallad, krispig guanciale, smaksatt med Fallos jungfruolivolja och BBQ dressing, serveras i ett hemlagat bröd, tillagade pommes frites och Fallos dippsås)
Barnmeny
1.PASTA POMODORO
85 kr(Pasta med tomatsås, parmesan och basilika)
2. Pasta Bolognese
85 kr(Pasta med nötfärs, tomatsås, parmesan och basilika)
3.PANERAD KYCKLINGFILÉ
85 kr(Panerad kyckling som serveras med pommes frites)
Dessert
1. PANNACOTTA ALLA FRAGOLA
89 kr(Pannacotta med jordgubbssås)
2. GELATO ALLA VANIGLIA
79 kr(Vaniljglass med olika topping)
3. TIRAMISÚ
109 kr(Krämig mascarpone smaksatt med kaffe, savoiardikex och kakao)
4. CRÈME BRÛLEE AL CAFFE’
99 KR(Klassisk crème brûlée med en rik kaffesmak, toppad med ett knäckigt karamelliserat sockerlager)