Italiensk restaurang i Köping

Fallo Italian Foodclub

En smakupplevelse utöver det vanliga.

Italien flyttar till Köping

Restaurang Fallo är en italiensk restaurang med inspiration ifrån Marche regionen i Italien. Restaurangen är belägen vid Köpings torg och stadshus. Ett ljust härligt öppet område med trevlig atomsfär och en perfekt mötesplats. Ett kvarter med många arkitektritade Theodor Dahlhus i Köpings city. Svalka er i sommarsolen med lite bubbel och italiensk chark på vår uteservering eller avnjut en utsökt italiensk middag med vänner i vår restaurang. 
Varmt välkommen att trivas hos oss.

Typiska maträtter från Marche

Något utöver det vanliga

Våra kockar lagar noga utvalda italiensk rätter med smaker direkt ifrån Italien. Med lång internationell erfarenhet ser de nu fram emot ett erbjuda er en smakupplevelse. Hos oss kan du äta allt ifrån smårätter, chark, huvudrätter till utsökta desserter allt för att ni ska hitta något som passar just för stunden.

Från Sverige och Italien

Noga utvalda råvaror

Bra råvaror är grunden till en lyckad måltid. Oliver, olivolja och vårt utsökta italienska bröd kommer ifrån Marche regionen i Italien annars jobbar vi främst med lokala producenter när det gäller kött, fisk och andra råvaror.

Positivt överraskad

När man reser runt som jag gör och har som hobby att testa olika miljöer och smaker så kan jag säga att denna restaurang erbjuder en otroligt härlig smakupplevelse fullt med färska råvaror samt ögongodis.

Alejandro DjAle Samayoa

Högklassig miljö och mat

Äntligen har en riktig topprestaurang kommit till Köping. Jag äter ofta ute på restaurang lokalt, i denna lilla stad så finns inte det så stort utbud. Så det känns extra kul att få lyxen att äta utsökt italiensk mat på nära håll.

Tom Ljungqvist
Restaurang Fallo
Adress

Stora torget 3
73132 Köping